Boken "Slik blir et godt ekteskap enda litt bedre" (2016)

Slik blir et ekteskap enda litt bedre gir Karina og Jarle Waldemar enkle og konkrete tips for å sette fokus på det kjæreste man har. Gjennom levd liv gir ekteparet Waldemar relevante og ærlige eksempler for å inspirere til små justeringer i hverdagen. Boken tar opp blant annet:

 

– Slik investerer dere i hverandre

– Slik påvirker du din ektefelle

– Slik kan ulikheter bli en styrke

– Slik kan god kommunikasjon styrke ekteskapet

– Slik kommer dere nærmere hverandre

– Slik takler du feil hos ektefellen

– Slik styrker dere det intime samlivet

– Slik finner dere styrke i et åndelig fellesskap

 

Bestill på nettbutikken vår via www.jarlewaldemar.no

– UTDRAG FRA INNLEDNINGEN

Det er en vakker vårdag. Vi har pakket campingvogna og hektet den på bilen. Barna sitter klare i baksetet med hver sin tekniske duppeditt. Vi er klare for en prøvetur med den nye campingvogna før sommerfestivalene setter inn for fullt. Sola skinner og livet er herlig. Alle gleder seg til den lille helgeutflukten. Etter å ha kjørt noen kilometer med full musikk på anlegget hører vi plutselig en ulyd. Vi ser på hverandre med undrende blikk. Denne lyden har vi ikke hørt før. Har vi punktert? Stemningen i bilen synker. En punktering passer veldig dårlig inn i programmet. Litt fortvilet blinker vi inn på nærmeste rasteplass. Vi sjekker dekkene, men det er ingen flate dekk. Lufttrykket virker helt normalt, og det er ingen synlige tegn som tilsier at noe er galt. Vi setter oss inn i bilen igjen, skrur av musikken og kjører videre. Lyden forsvinner ikke, men blir bare sterkere. Nå er vi nesten sikre på at det må komme fra dekket. Vi kjører i omlag en kilometer før vi finner en bensinstasjon vi kan svinge inn på. Igjen sjekker vi lufttrykket på dekkene. Fortsatt ingen punktering. Vi begynner å bli utålmodige. Alle ønsker å komme frem, og det er mye trafikk på veien. “Nei, vi får bare reise videre. Det går nok bra!” Litt småbekymret setter vi oss inn i bilen igjen. Vi har tre barn i baksetet, en stor camingvogn på slep og en bil som lager en forferdelig lyd når vi kjører. Det er noe som tilsier at vi bør ta en ekstra sjekk. På nytt går vi ut av bilen og sjekker dekkene, litt nøyere denne gangen. Vi sjekker mutterene til framhjulet, og da oppdager vi plutselig feilen. Det var ingen punktering som lagde ulyden, men fem løse muttere. I går la vi om til sommerdekk.

Dersom vi ikke hadde stoppet kunne fem løse muttere fått katastrofale følger. For oss ble dette en påminnelse som vi ønsker å dele med dere inn i ekteskapet. Når vi er på tur med familien vår, er det viktig å være en god sjåfør. Vi ønskerw ikke at bilturen skal ende i et havari. Derfor må vi stadig ligge i forkant, ta gode valg og forhåndsregler. Dersom man ser en potensiell fare, vil en god sjåfør gjøre hva som helst for å unngå den. Slik er det også i ekteskapet. Det finnes potensielle farer som man ønsker å unngå. Vi observerte at det var noe som ikke var i orden, men vi valgte å stoppe å gjøre noe med det. Ved første stopp tenkte vi at dette går nok over. Det var ikke så lett å oppdage det virkelig problemet med en gang. Selv på andre stopp vurderte vi å kjøre videre. Vi var så ivrige etter å komme frem til målet. Vi kan noen ganger ta litt for lett på de “ulydene” som kommer inn i ekteskapet. Ved å være klar over farene, kan man som ektefelle enklere manøvrere riktig og ta nødvendige forhåndsregler. Derfor ønsker vi å se litt nærmere på hva som kan ende i et ekteskapshavari.

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 – WALDEMAR INSPIRASJON AS –  PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

– Et kortkurs fra Sandvik folkehøgskole

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now